Scroll

100% Aprofitament
de l'espai disponible

Full Space encaixa en qualsevol ubicació. Optimitza al màxim tant l'habitacle com el forat de l'ascensor, aprofitant l'espai disponible al complet.

Full Space no necessita contrapès, guia o allotjament del pistó hidràulic. No requereix més espai que el que ocupa la caixa de l'ascensor.

Això, converteix Full Space en la solució ideal per a habitatges unifamiliars, locals comercials, edificis públics i comunitats de fins a cinc parades.

Màxima comoditat i seguretat

La tecnologia aplicada a Full Space encaixa amb les seves necessitats. Proporciona el màxim confort al llarg de tot el recorregut i en cadascuna de les parades, gràcies al seu avançat sistema de control de velocitat.

A més , Full Space ofereix una total seguretat a través del seu sistema homologat de seguretat anticaiguda i d'un sistema opcional d'autorescat d'emergència que permet l'evacuació en tot moment.

Fàcil instal·lació
Mínim manteniment

Full Space encaixa en qualsevol pressupost gràcies a les seves característiques, la seva fàcil instal·lació i mínim manteniment.

El procés de muntatge i instal·lació és molt senzill i ràpid. Full Space no necessita cambra de màquines, ni gairebé treball de paleta.

El tipus d'alimentació, l'absència de fossa, l'elevada adaptabilitat a qualsevol espai i les diferents opcions de personalització interiors i exteriors, fan de Full Space un ascensor a la mida de qualsevol pressupost.

Baix consum
Alta rendibilitat

El consum energètic de Full Space és molt baix, sent molt similar al d'un electrodomèstic.

Senzilla innovació
Fàcil funcionament

Elèctric

Arrossegament de dos cables recollits en tambor.

Tracció

Grup tractor monofàsic.
Motor de gàbia d'esquirol.
Reductor com sistema corona / infinitat.

Quadre elèctric

Maniobra a tensió de seguretat.
Placa electrònica micro processada.
Leds lluminosos.
Displays informatius per a detecció de qualsevol eventual error o avaria (opcional).

Control velocitat

Variable per regulació de la freqüència.

No rellenar:

Tel. 91 715 15 25

Full Space és una marca registrada de Turboiber Elevación, S.L.

FullSpace FullSpace